Grimiere / Make up Artist ne SCAN TV

Rreth nesh

Scan SHA është kompani aksionere e themeluar qe ne 2009 dhe ka nën pronësi kanalin televiziv Scan TV, i cili është i specializuar në raportimin ekonomik dhe financiar. Scan TV është e vetmja media e fokusuar plotësisht në lajmet e biznesit, ekonomisë dhe financave. Televizioni Scan TV ka si mision të informojë në kohë reale audiencën në të gjitha trevat shqipfolëse duke përfaqësuar zërin e biznesit dhe të konsumatorit. Scan TV vijon të jetë një burim i besueshëm informacioni për shikuesit dhe për mediat e tjera që nuk janë të fokusuara apo specializuara në trajtimin e temave dhe lajmeve ekonomike e financiare. Lajmet, kronikat, specialet, analizat, debatet, programet informuese janë busulla juaj mbi ekonominë dhe financat. Programet e SCAN TV: START SCAN LIVE SCAN INTEL INSIDER DOSJA E SCAN MARKETS PARFUME EKOPULS BOX TO BOX EKONOMIA 3D Departamenti i Burimeve Njerëzore kërkon vazhdimisht kandidatë potencial me dhe pa eksperiencë për t’iu bashkuar skuadrës tonë. Scan, Ekonomia në ekranin tuaj! hr@scantv.al

Titulli i postimit * Grimiere / Make up Artist ne SCAN TV
Kategoria Kujdesi personal/ Bukuri
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Pozicioni:                      Grimiere / Make up Artist

PERGJEGJESITE:

 • Ben grimin dhe sherbime te ndryshme te flokeve per prezantuesit/et, te ftuarit dhe cdo gazetar qe del ne ekran,
 • Pershtat ngjyrat e formatit te programit dhe ekranit,
 • Kujdeset qe grimi te jete ne perputhje me udhezimet e paracaktuara,
 • Kerkon dhe update-ohet me risite e fundit te grimit dhe sherbimeve per floket per te qene sa me koherent me tendecat me te fundit,
 • Ben ne kohe dhe ne disa raste, ne kohe shume te shkurter grimin e personave qe dalin ne ekran, staf ose te ftuar,
 • Ben porosite e muajit per produkte te grimit,
 • Te jete e disponueshme per cdo gje te paparashikuar.

Kërkesat e profilit

KERKESAT:

 • Eksperience ne fushen e grimit dhe sherbimeve te flokeve,
 • Njohuri shume te mira ne fushen e produkteve te grimit dhe stilimeve te flokeve,
 • E orientuar ndaj detajeve,
 • Aftësi shume te mira komunikuese,
 • Aftesi shume te mira per te punuar në ekip.

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV e tyre ne adresen:

hr@scantv.al

ose

https://scantv.al/karriera/

 

Departamenti i BNJ

SCAN TV