Internship ne Departamentin e Finances

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Titulli i postimit * Internship ne Departamentin e Finances
Kategoria Kontabël/Financë
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.


Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Aktualisht ne kemi pozicion vakant:
 

  • Internship ne Departamentin e Finances

Kërkesat e profilit

Kualifikimet

  • Te jete student/e ne dege te fushes se Ekonomise, Biznesit, Finances dhe Kontabilitetit.
  • Te jete fleksibel ne oraret e punes.
  • Aftesi shume te mira komunikimi me koleget.
  • Te jete korrekte dhe te ruaj konfidencialitetin.
  • Të jete i/e motivuar dhe energjik/e,
  • Etike profesionale dhe gjithmone i/e gatshem.

 

Nëse dëshironi të beheni pjesë e skuadrës REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur te kontaktoni ne numrin 0697079300 ose të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it: hr@rhg.al

Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al