Punetor Magazine (M)

Rreth nesh

Well Beauty & Care

Titulli i postimit * Punetor Magazine (M)
Kategoria Punetor Magazine
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Shoqëria WELL sh.p.k. në kuadër të zgjerimit të aktivitetit, shpall vakant pozicionin staf/punëtor magazine: 

Ofrojme:

  • Page motivuese;
  • Kontrate te rregullt pune (40 ore pune ne jave) sipas Kodit te Pune;
  • Kohezgjatja javore e punes: E Hene - E Premte;
  • Transport të siguruar;
  • Vleresim sipas performances;

Kërkesat e profilit

Kualifikimet dhe Aftesite e Kerkuara:

Edukimi: Te kete perfunduar shkollen e mesme.
Eksperience pune: Prioritet do u jepet kandidateve te cilet kane punuar ne magazine.

Aftesite:

  • Te jete i afte te beje pune fizike.
  • Te punoje ne grup dhe individualisht
  • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.

 

Tjetër (Opsionale)

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën: well.rekrutime@alkosgroup.al ose të na shkruajnë në numrin +355 697053354 (WhatsApp)

*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale"