Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— Naim Frashëri
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozicioni Vendi Kohëzgjatja Shikime
PIRRO

Asistente Administrative ne Shitje

Tiranë 352 Ditë 510
Scopic

Remote Quality Assurance Specialist

Tiranë 52 Ditë 7
Supreme_Agency_

Tirane, ofroj vend pune part time LUCE GAS PARTTIME 500L+2500L KONTRATA

Tiranë 277 Ditë 38
Supreme_Agency_

AGJENTE FINANCIAR TE GJITHA GJUHET! (Mundesi remote)

Tiranë 277 Ditë 40
Supreme_Agency_

Ofroj vend pune part time OPERATOR TELEC IT,400-800L/H +500/3500 K

Tiranë 277 Ditë 37
Supreme_Agency_

Ofroj vend pune Nail Artist.

Tiranë 277 Ditë 39
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Inxhinier për sigurimet e pasurisë dhe sigurime inxhinierike, Durrës

Durrës 13 Ditë 11732
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Specialist i Marrjes në Sigurim Shëndeti, Fier

Fier 13 Ditë 11162
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

MJEK (me kohë të pjesshshme)

Tiranë 13 Ditë 13098
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Recepsionist/e

Tiranë 13 Ditë 7033
Icon Albania

Kerkohen agjent per Telecom Italia

Tiranë 32 Ditë 24
Agikons Sh.p.k

Inxhinier Mjedisi me License ne VNM

Tiranë 32 Ditë 39
Jurrei shpk

Punonjëse në repartin e produkteve të freskëta - BioJu Xhamllik

Tiranë 29 Ditë 49
Profesionisti

Medrep-Përfaqësues Mjekësor (Kompani Farmaceutike)

Tiranë 10 Ditë 50
Jurrei shpk

Arkëtare/Kasiere - BioJu Komuna e Parisit

Tiranë 22 Ditë 305
Scopic

Remote Quality Assurance Specialist

Tiranë 32 Ditë 245
BClever Agency

DURRES, AGJENTE FINANCIAR ITALISHT, PAGE 2500 EURO

Tiranë 2 Ditë 95
BClever Agency

KURS PROFESIONAL 1 MUJOR NE MENAXHIMIN E BURIMEVE NJEREZORE, PJESMARRJE FIZIKE

Tiranë 2 Ditë 1383
BClever Agency

TIRANE, QENDER, AGJENTE FINANCIAR ITALISHT, BAZE 700€ & BONUSE MBI 5000€

Tiranë 2 Ditë 1502
BClever Agency

TIRANE, QENDER, AGJENTE FINANCIAR ANGLISHT, BAZE 700€ & BONUSE MBI 5000€

Tiranë 2 Ditë 1084