Работете ноќ и ден,
работете за да видите малку светлина.

— Naim Frashëri
Регион Работа Сите
Компанија / Позиција Место Времетраење Прегледи
Agikons Sh.p.k

Menaxhere Pastrimi

Tiranë 27 Денови 435
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Menaxher i marrjes në sigurim produktet e shëndetit

Tiranë 2 Денови 8605
Auto1 Albania shpk

Team Leader Remarketing Business Support | Back Office

Tiranë 45 Денови 349