Работете ноќ и ден,
работете за да видите малку светлина.

— Naim Frashëri
Регион Работа Сите
Компанија / Позиција Место Времетраење Прегледи
AT Consulting

Project Manager for software developement

Tiranë 27 Денови 7
Tangoo srl

Executive Assistant

Tiranë 288 Денови 522
Tangoo srl

Tenders Coordinator

Tiranë 137 Денови 765