Работете ноќ и ден,
работете за да видите малку светлина.

— Naim Frashëri
Регион Работа Сите
Компанија / Позиција Место Времетраење Прегледи
Profesionisti

Audio-Visual Technician

Tiranë 4 Денови 67
PIRRO

Mekanik per stampime

Tiranë 562 Денови 1055