Работете ноќ и ден,
работете за да видите малку светлина.

— Naim Frashëri
Регион Работа Сите
Компанија / Позиција Место Времетраење Прегледи
TEUTA DURRES

ASISTENT MENAXHER BLERJESH – DURRËS

Durrës 4 Денови 145