Работете ноќ и ден,
работете за да видите малку светлина.

— Naim Frashëri
Регион Работа Сите
Компанија / Позиција Место Времетраење Прегледи
International Monitoring Operation

Local Researcher Analyst

Tiranë 106 Денови 1276
International Monitoring Operation

Local Researcher/Analyst

Tiranë 106 Денови 1847