Работете ноќ и ден,
работете за да видите малку светлина.

— Naim Frashëri
Регион Работа Сите
Компанија / Позиција Место Времетраење Прегледи
InfinitiOffice

Infiniti Office kerkon te punesoje Asistente Zyre (sektori tonerave)

Tiranë 45 Денови 7
InfinitiOffice

Infiniti Office kerkon te punesoje Asistent/e ne Showroom

Tiranë 45 Денови 5
International Monitoring Operation

Assistant Registrar (re-advertisement)

Tiranë 106 Денови 5326