Работете ноќ и ден,
работете за да видите малку светлина.

— Naim Frashëri
Регион Работа Сите
Компанија / Позиција Место Времетраење Прегледи
AT Consulting

Intermediate Php Developer (Backend deveoper)

Tiranë 27 Денови 16
Ketri Web

KETRI WEB - Junior full-stack developer

Tiranë 15 Денови 1413
MAS Net SHPK

FULL STACK DEVELOPER

Tiranë 137 Денови 646
OneContact Macedonia

Remote CI/CD DevOps Build Specialist

Remote 76 Денови 379
OneContact Macedonia

Remote IT Jira-Confluence Administrator

Remote 76 Денови 362
OneContact Macedonia

Remote Service Desk IT Support

Remote 76 Денови 382
OneContact Macedonia

Remote Java Software Development Team Lead

Remote 76 Денови 235