Работете ноќ и ден,
работете за да видите малку светлина.

— Naim Frashëri
Регион Работа Сите
Компанија / Позиција Место Времетраење Прегледи
BClever Agency

DURRES, KERKOHET KAMARIER ME EKSPERIENCE, PAGE 50,000 L

Tiranë 15 Денови 155
kallollari

Receptionist Sanitare Banakier Kamarier Kuzhine Staff Hotel

Tiranë 1233 Денови 1958
Zenith

Zenith travel shpall vende vakante pune

Tiranë 197 Денови 2878