MENAXHER DYQANI – PRIZREN

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER DYQANI – PRIZREN
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një nga klientët tone në industrinë e shitjes me pakicë kërkojmë të punësojmë në Prizren / Kosovë:

                       MENAXHER DYQANI – PRIZREN

FUNKSIONET BAZË DHE QËLLIMI I PËRGJEGJËSIVE

Menaxheri i dyqanit është përgjegjës për të gjitha proceset operacionale të dyqanit.

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment;
 • Menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut;
 • Kontrolli, filtrimi dhe dërgimi i porosive ditore;
 • Menaxhimin e ankesave të klientit;
 • Përgatitja e punonjësve të dyqanit për të pasur rendiment;
 • Marrja me çeshtjet e stafit; intervistimi për pjestare të rinj potencial për staf; percjellja e vleresimeve dhe pasqyrimeve te ecurise
 • Kontrolli i shpenzimeve operative mujore;
 • Kujdesi për paraqitjen dhe ndjeshmeria për paraqitjen e jashtme dhe të brendeshme të dyqanit
 • Regjistrimi i rezultateve të shitjeve dhe analizës së ecurisë;
 • Monitorimi i konkurrencës lokale dhe raportimi tek Administratori/ Zyrat Qendrore;
 • Koordinimi i departamentit të Kasave, organizimi dhe shpërndarja e parave;

Kërkesat e profilit

 • Arsimimi: Njohuri të avancuara në Administrim Biznesi
 • Përvoja profesionale: Të paktën 3 vjet përvoja të mëparshme në shitje & menaxhim;
 • Njohuria  e gjuhëve të huaja: Njohje shumë e mirë e gjuhës shqipes, anglishtes
 • Njohurite për Paktën Office: Shumë të mira;
 • Aftesi shumë të mira organizuese dhe koordinuese;
 • Aftësi shumë të mira planifikuese dhe vezhguese;
 • Aftësi shumë të mira të njohjes së proceseve të Inventarit;
 • Aftësi shumë të mira në komunikim;
 • Aftësi për të deleguar dhe ndermjetesuar;
 • Aftësi për të menaxhuar dhe bashkëpunuar me skuadrën e vet në zgjidhjen e problemeve të ndryshme.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.jakupi@headhunter.al dhe b.hasani@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znjsh. Doruntina JAKUPI ose Znjsh. Blerta HASANI në numrin e celularit + 381 38 749001 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data  Maj 2015. 

Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese