ASISTENTE ADMINISTRATIVE/POROSI - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * ASISTENTE ADMINISTRATIVE/POROSI - TIRANË
Kategoria Asistent/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie prestigjioze në Shqipëri që operon në fushën e shitjes së pajisjeve hidrosanitare, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

ASISTENTE ADMINISTRATIVE/POROSI - TIRANË

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Komunikon dhe mban korrespondencen e postes elekronike ne emer te Administratorit te kompanise.
 • Organizon axhenden, mbledhjet dhe takimet e Administratorit, si dhe manaxhon disa detyra njekohesisht, duke ndjekur prioritetet.
 • Manaxhon te gjitha rezervimet e udhetimeve per Administratorin.
 • U pergjigjet telefonatave menjëherë dhe me efikasitet.
 • Përgatit materialet dhe shkresat e ndryshme per Administratorin.
 • Shqyrtimi dhe përmbledh raportet dhe dokumentet; të përgatisë dokumentet e sfondit dhe postën dalëse e nevojshme.
 • Shërben si ndërlidhëse midis punonjesve te tjere dhe Administratorit.
 • Kryen detyra administrative, si organizimin dhe mirëmbajtjen e përditshme të zyrës, komunikimit, paraqitjen e dokumentacionit, korrespondencës, fotokopjimit, etj.
 • Mban korrespondencën me furnitorët e huaj dhe kompanitë e transportit;
 • Organizon transportin dhe procedurat në lidhje me të;
 • Regjistron në kontabilitet fatura blerje, importe & kontabilizime të tjera në lidhjë me blerjet;

Kërkesat e profilit

 • Preferohet 2 vjet përvojë të mëparshme në të njëjtin pozicion ose pozicione te ngjashme.
 • Diplomë Universitare.
 • Të ketë aftësi organizuese dhe koordinuese;
 • Të ketë aftësi shumë të mira për zgjidhjen e situatave të ndryshme me efikasitet;
 • Të ketë aftësi shumë të mira bindëse dhe negociuese;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, fleksibilitet dhe sjellje e paraqitje etike.
 • Në gjendje për të punuar shpejt, nën presion dhe për të përmbushur afatet.
 • Njohuri të shk?lqyera të gjuhës Angleze;
 • Njohuri shumë të mira kompjuterike, MS Office, Excel.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të aplikojnë online duke klikuar në butonin APLIKO ONLINE ne linkun 

http://hh.al/ceo/application/6bba45f6a3f0ffb67a617b35232dfbd7554ff24bfbf91216d1c041

df609dedfc

Dërgoni aplikimin tuaj (CV në gjuhën angleze). Për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Iris BAJO në email i.bajo@headhunter.al në numrin e celularit + 355 68 2056933 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 20 Janar 2017.


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Mjaft konkuruese