MANAXHER SHITJESH - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MANAXHER SHITJESH - TIRANE
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie prestigjioze në Shqipëri që operon në fushën e shitjes së automjeteve te reja dhe të përdorura, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

MANAXHER SHITJESH

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Prezantimi dhe promovimi i automjeteve tek klientët dhe vizitorët e salloneve të ekspozimit.
 • Mbajtja e marrëdhënieve të vazhdueshme me klientët ekzistues dhe kontakt me klientë të rinj.
 • Organizimi dhe prezantimi tek klientët i materialeve informuese mbi automjetet dhe mbi mënyrat e financimit.
 • Ndjekja e të gjithë procesit të shitjes, nga prezantimi deri në dorëzimin e mjetit, si dhe dokumentacionit përkates.
 • Kontrolli dhe mirëmbajtja e mjeteve të reja për shitje.
 • Detyra të tjera administrative në lidhje me shitjen e makinave.
 • Trajnime brenda dhe jashtë vendit dhe online mbi produktet e reja dhe proceset e shitjes. 
 • Organizim i takimeve në ambjentet e kompanisë ose të klienteve për prezantim të automjeteve. 

 

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë mbaruar arsimin e lartë.
 • Të jetë zotërues i mirë i gjuhës Angleze.
 • Të jetë në gjendje të perdorë paketën Microsoft Office.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe prezantuese.
 • Të ketë aftësi bindëse dhe negociuese.
 • Të ketë njohuri në fushën e Automobilave (përbën avantazh).
 • Të ketë eksperiencë në fushën e Manaxhimit dhe Shitjes (përbën avantazh). 
 • Të jetë i pajisur me Leje Drejtimi për automjete.


 

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: a.puma@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ardita PUMA në numrin e celularit + 355 68 2035835 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 20/04/2017.

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkurruese