KAMARIER/E - DHËRMI

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * KAMARIER/E - DHËRMI
Kategoria Kamarier/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Për hotelin tonë në Dhërmi, HeadHunter Boutique Hotel, kërkojmë të punësojmë: 

KAMARIER/E.

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Mirëpret klientët;
 • Siguron shërbim të shkëlqyer ndaj klientëve;
 • Merr dhe shërben porositë;
 • Sigurohet që tavolinat të jenë të sistemuara dhe të pastra;
 • Mëson elementët e menusë dhe ua shpjegon saktësisht klientëve;

 

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të paktën 3 vjet eksperiencë në të njëjtin pozicion;
 • Diplomë e shkollës së mesme;
 • Njohuri e mirë e gjuhës Angleze;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Aftësi të mira organizative;
 • I/E aftë të punojë në grup;

Tjetër (Opsionale)


SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: a.puma@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni në numrin e celularit + 355 68 2035835 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 05/06/2017  

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).  

Paga Konkurruese