PRODUCT MANAGER - PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * PRODUCT MANAGER - PRISHTINË
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një nga klientët në fushën e distribucionit të produkteve të IT-së Prishtinë, Kosovë kërkojmë:
 

PRODUCT MANAGER - PRISHTINË

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 

 • Njeh gamën e produkteve, specifikimet e tyre teknike, konfigurimet standarde dhe opsionet shtesë, limitet dhe mundësitë për upgrade.
 • Njeh produktet konkurrente në treg dhe avantazhet apo disavantazhet e tyre. Krahason specifikat teknike, çmimet etj, me produktet tona.
 • Njeh nivelin e çmimeve të produkteve të tij në tregun vendas.
 • Njeh nivelin e çmimeve të produkteve të tij jashtë vendit.
 • Realizon arritjen e çmimeve konkurruese të blerjes.
 • Sugjeron çmimet e shitjes dhe kryen procedurat përkatëse për administrimin e tyre.
 • Kryen porositë për produkte tek furnitorët. Ndjek në sistemin e furnitorit statusin e porosisë.
 • Njeh mirë sistemin e  kodifikimit të produkteve.
 • Bashkëpunon me departamentin e importeve për një ecuri normale të kohës së furnizimit.
 • Bashkëpunon me departamentin e importeve për hapjen e rregullt të kartelave në magazinë, emërtimin e rregullt dhe uniform të produkteve për shitje, kontrollin e çmimeve të importit, kostos, etj.

 

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë përfunduar studimet e larta. (Të preferueshme shkencat ekzakte; Shkenca Kompjuterike, Matematike, etj.)
 • Eksperience e mëparshme punë në pozicione analoge se pagu 2 vite pervojë pune.
 • Njohuri shumë të mira rreth produkteve të Teknologjisë Informative.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhes angleze.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të aplikojnë online duke klikuar në butonin APLIKO ONLINE. Dërgoni aplikimin tuaj (CV në gjuhën angleze). Për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z. Elton ILIRJANI në numrin e telefonit +355 663000003 (nga Hënë në të Premte) apo nëpërmjet E-mail e.ilirjani@hedhunter.al  jo më vonë se data 30 Shtator 2017. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Mjaft Konkuruese.