MENAXHER/KOORDINATOR I MARKETINGUT & SHITJES – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER/KOORDINATOR I MARKETINGUT & SHITJES – PRISHTINË
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 •    Planifikon, zhvillon dhe ekzekuton strategjitë e shitjes dhe marketingut
 •    Planifikon, drejton dhe koordinon aktivitet e marketingut, promovimin, pozicionimin dhe mirëmbajtjen e rekuizitave të marketingut.
 •    Analizon dhe identifikon nevojat e tregut dhe në bazë të tyre planifikon dhe krijon strategjit e marketingut dhe shitjes
 •     Ndërthur dhe vlerëson idetë dhe kontributet që vijnë prej klientëve dhe anëtarëve të tjerë të ekipit të shitjes.
 •    Krijon një bashkëpunim të qëndrueshëm në mes të ekipit të marketingut dhe shitjes
 •    Udhëheqë dhe  zhvillon  zbatimin e strategjive të planit të marketingut gjithmon bazuar ne realizimin e planeve të shitjes
 •    Kontribuon dhe ndihmon në realizimin e planit vjetor të shitjes.
 •    Identifikon klientët dhe kryen kategorizimin e tyre
 •    Ndërton marrëdhënje të besueshme me klientët dhe zhvillon kontaktet me klient të rinjë me potencial

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 •    Diplomë universitare  në Ekonomi,  Farmaci, Juridik, Shkencat  Mjekesore ( kandidatet me Master ne kategoritë përkatëse do kene perparesi)
 •    Njohuri e mirë e produkteve farmaceutike është një përparësi
 •    Eksperiencë pune në fushën e Marketingut dhe Shitjeve
 •    Njohje shumë e mirë e gjuhes angleze;

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: de.berisha@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z. Dren XHEMA në numrin e telefonit + 377 44 22 44 66   (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 13 Nëntor 2017. 

 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

 

Paga Konkuruese