FINANCIERE - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * FINANCIERE - TIRANE
Kategoria Kontabël/Financë
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në fushën e hidrosanitareve, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

 

FINANCIERE

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

  • Menaxhon, kontrollon dhe mbikqyr departamentin  e Financës;
  • Koordinon përgatitjen e pasqyrave financiare & raporteve financiare;
  • Zbaton rigorozisht procedurat e financës & kontabilitetit ;
  • Kontrollon miratimin dhe përpunimin e të ardhurave & shpenzimeve, mirëmbajtjen e llogarive;   
  •  Kontrollon përgatitjen e listës së pagave dhe pagesat e perfitimeve për stafin;
  • Siguron që të dhënat janë mbajtur në përputhje me standardet e pranuara të auditimit;
  • Analizon kontrollin e kostos dhe shpenzimet;
  • Përgjegjëse per pasqyrat financiare, listepagesat, deklarimin e taxave;
  • Përgjegjëse për organizimin dhe përgatitjen e dokumentacionit financiar;
  • Përgjegjëse për komunikimin dhe koordinimin e punës me Institucionet e tatim taksave;
  • Asiston në koordinimin e të gjitha proceseve me palët e treta për cështjet financiare të shoqërisë.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

Të ketë kryer arsimin e lartë në Fakultetin Ekonomik, preferohet në Finance/Kontabilitet;
Mbi 3 vjet eksperienca të ngjashme;
Përdorues  shume i mire i paketes MS Office dhe Financa 5;
Aftësi shumë të mira analitike;
Aftesi shumë të mira në menaxhimin dhe motivimin e stafit.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 22/01/ 2018.


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në siaps këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkurruese