BACHELOR ARKITEKT/E - PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * BACHELOR ARKITEKT/E - PRISHTINË
Kategoria Art/Design
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Planifikimi dhe dizajnimi i ndërtesave së bashku më ekipin e Arkitektëve;
 • Ide rreth projekteve, vizatimi i dizajneve në AutoCAD dhe asistimi në shqyrtimin e projekt propozimeve;
 • Plotësimi dhe organizimi i dokumentacionit që përfshihet në procesin e projektit;
 • Krijimi i propozimeve dhe kompletimi i dokumenteve ndërtime për ndërtesat;
 • Sigurimi që gjatë projektit të ndiqen specifikimet ligjore dhe procedurat e kompanisë, sigurimi që të gjitha dokumentet e kërkuara të dorëzohen para fillimit të procesit të ndërtimit;
 • Komunikimi me kontraktorët për të monitoruar ecurinë e projektit;
 • Koordinimi i detajeve të projektit. Këtu përfshihen specifikiat e ndërtesave, dimenzionet, asistimi në hulumtimin e projektit dhe kordinimi i orarit dhe detyrat që duhet të përmbushen gjatë projektit.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në Arkitekturë, Dizajn ose ndonjë fushë të ngjashme
 • Demonstrimi i aftësive në AutoCAD dhe Revit;
 • Përvojë në përgaditjen e dokumenteve ndërtimore.
 • Të ketë përfunduar praktikë në ndonjë kompani në fushën e Arkitekturës.
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Njohuri të përdorimit të Microsoft Office.
 • Aftësi të avancuara të komunikimit.
 • Aftësi për vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 377 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data  16 Shkurt 2018. Te gjithe kandidatet te cilet aplikojne për këtë pozitë, ju lutemi të ceket pozita e punës për të cilën aplikoni në “Subject Line”.

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

 

Paga Konkuruese