IT - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * IT - TIRANE
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një agjensi e mirënjohur turistike, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

IT

Përgjegjësitë kryesore:

 • System Administrator and Network Maintenance
 • Job Description IT
 • Njohuri kompjuterike si Hardware dhe Software
 • Njohuri mbi konfigurime te ndryshme te servrave si Active Directory
 • Domain, DHCP, File share, back up dhe restore, Antiviruseve.
 • Njohuri mbi rrjetin si VPN Firewall DHCP DNS
 • Njohuri mbi Centralet telefonik VoIP FreePBX, Grandstream Telephony.
 • Njohuri mbi Website-it si mirmebajtje &  editime
 • Njohuri te email-eve si spam, hapsirat, blacklist fishing etc
 • Njohuri mbi gjuhen e programimit PHP
 • Njohuri mbi Database SQL si back up restore etj
 • Njohuri te mira mbi remote desktop
 • Njohuri mbi perdorimin e social media.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Diplomuar në profilin e informatikës
 • Aftësi shumë të mira komunikimi
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze
 • Eksperiencë e mëparshme në të njëjtin profil

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 11/02/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese