PRODUCT MANAGER (SERVER FARM) – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * PRODUCT MANAGER (SERVER FARM) – PRISHTINË
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Njeh gamën e produkteve, specifikimet e tyre teknike, konfigurimet standarde dhe opsionet shtesë, limitet dhe mundësitë për upgrade;
 • Njeh produktet konkurrente për produkt portfolion që mbulon, krahason specifikat teknike, çmimet etj;
 • Mban mardhënie me furnitorët në nivelin e përcaktuar të komunikimit;
 • Bashkëpunon me furnitorët në përzgjedhjen e produkteve në funksion të zgjidhjes së ofruar të klienteve;
 • Të dizejnojë/krijojë zgjidhje teknike për projekte me klientë biznesi sipas nevojave dhe kërkesave të klientit.
 • Krijon marrëdhënie me klientë;
 • Njeh të gjitha veglat e ofruara (partner portals, configurator tools,special prices, order managment) nga furnitorët e paisjeve për të krijuar ofertë të kompletuar teknike dhe financaire;
 • Sugjeron çmimet e shitjes dhe kryen procedurat përkatëse për administrimin e tyre;
 • Kryen porositë për produkte tek furnitorët. Ndjek në sistemin e furnitorit statusin e porosisë.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë përfunduar studimet e larta (të preferueshme Shkencat kompjuterike, Inxhinieri Kompjuterike, Elektronike, Telekomunikacion apo fushë të ngjashme).
 • Eksperiencë e mëparshme punë në fushën e teknologjisë, së paku 2 vite.
 • Njohuri të mira rreth produkteve të Teknologjisë Informative, sidomos në pjesën e produkt portfolios; Server, Storage, Backup, Sistemet e Vitualizimit, teknologjitë në Microsoft, etj.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze në shkrim dhe komunikim.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Shumë e mirë.


SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com ,për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 27 Mars 2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Shumë e mirë