SUPERVIZOR TERRENI - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * SUPERVIZOR TERRENI - TIRANE
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

Supervizor Terreni

Përgjegjësitë kryesore:

 • Duhet te kontrolloje cdo dite pikat e shitjes sipas kalendarit te miratuar nga kompania;
 • Kontrolli i produkteve sipas planeve;
 • Kontroll i gjendjes se stokut ne pike;
 • Sipas planit te punes duhet te kryeje inventarit total te seciles pike ne bashkepunim me Departamentin e Finances;
 • Monitorimin e punes se punonjesve qe do te kete nen varesine e tij;
 • Monitorim i pikave ne lidhje me respektimin e planogrames, pastertise etj.;
 • Raporton cdo dite tek eprori direkt per problematikat qe mund te dalin;

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Arsim i larte;
 • Eksperience ne distribucion;
 • Eksperience ne monitorim gjendje inventari;
 • I afte dhe i komunikueshem me koleget;
 • I afte te zgjidhe problemet ne pune.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 60 77 430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 16/05/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

 


 

Paga Konkurruese