MENAXHER MARKETINGU - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER MARKETINGU - TIRANE
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, distributor ekskluziv I pajisjeve elektroshtëpiake , jemi duke kërkuar në Tiranë:

MENAXHER MARKETINGU

Përgjegjësitë kryesore:

 • Kontribuon në zhvillimin strategjik dhe kulturor të kompanisë si dhe ndihmon për të përcaktuar se si kompania do t’i arrijë objektivat e saj të biznesit;
 • Identifikon dhe përcakton nevojat për reklamim të kompanisë dhe zhvillon, me agjencitë e reklamave, strategji në mënyrë që të arrijë njohjen e duhur, preferencë e markës dhe synimet e kompanisë;
 • Sigurohet që kompania të marrë nivelin e duhur të vëmendjes, prioritetin dhe shërbimin nga agjencitë;
 • Të zotërojë buxhetin e Marketingut dhe të japë rezultatet e kërkuara;
 • Zhvillon, zbaton dhe menaxhon një program për të kënaqur klientët dhe besnikërie ndaj tyre;
 • Zbaton metoda komercializimi modern, sigurohet që dizajni i brendshëm i dyqaneve të pervetësojë sic duhet rregullat e brandimit;
 • Siguron hedhjen e saktë e të gjithë aktiviteteve të planifikuara komunikuese;
 • Mbledh raporte për aktivitetet e konkurrencës dhe studime të ndryshme tregu, në mënyrë që të sigurojë që biznesi të ketë informacionin e duhur dhe në kohë mbi të cilin mund të bazojë vendime të shëndosha për biznesin;
 • Zhvillon dhe menaxhon programin e ngjarjeve të kompanisë me fokus të vecantë mbi promovimin identitetit të ri të kompanisë.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Të ketë mbaruar studimet e larta, dega marketing përbën avantazh;
 • Të ketë të paktën 3 vjet eksperiencë pune si Menaxher Marketingu;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese verbale dhe në shkrim;
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar në grup;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;
 • Njohuri shumë të mira kompjuterike.

Aftësi të tjera:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Metodik dhe i organizuar;
 • Ndershmëri dhe integritet.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 20 33 430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 05/07/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Paga Konkurruese