ADMINISTRATOR MARKETINGU– PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * ADMINISTRATOR MARKETINGU– PRISHTINË
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

 

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Analizon/ Hulumton bizneset/klientët potencialë për reklamim në Radio;
 • Analizon trendet e tregut dhe rekomandon ndryshime dhe zhvillime të Shitjes në Radio;
 • Pergadit kalendarin vjetor për klientët e ri të mundshëm dhe të tjerë;
 • Udhëheq dhe arrin objektivat e përcaktuara sipas planit të punës nga shitja;
 • Përmirëson dhe zhvillon strategjinë e shitjes dhe marketingut të Radios, duke u siguruar që të maksimizojë mundësitë e shitjeve;
 • Negocion çmimet me klientët potencial dhe mbyllë procesin e shitjes me ta;
 • Përcjellë aktivitetet e Marketingut të bizneseve dhe siguron përshtatje me strategjinë e Marketingut në Radio;
 • Sigurohet që brendet reklamuese të jenë gjithnjë në përputhje me standardet e Radios;
 • Mirëmban dhe përmirëson marrëdhëniet e Radios me klientët duke u siguruar që janë të kënaqur me produktet dhe shërbimet e Radios dhe ofron plotësimin e nevojave të tyre;
 • Përcjellë tabelën e klientëve në përputhje me kontratën mes tyre dhe Radios, duke u siguruar që klientët janë faturuar me kohë, kanë pranuar faturën, dhe kanë kryerë pagesën sipas afateve;
 • Punon ngushtë me drejtuesit e Radios në arritjen e caqeve (targeteve) të shitjes;
 • Bashkëpunon me ekipin e Shitjes në teknikat e shitjes dhe dhënien e këshillave.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Fakulteti Bachelor i përfunduar në drejtime relevante (Marketing, Biznes, Ekonomi, ICT).
 • Eksperiencë punë të mëparshme në fushën e Marketingut.
 • Aftësi të mira analitike dhe negocuse.
 • Aftësi të mira në menaxhimin e kohës dhe aftësi organizative.
 • Aftësi për të punuar në grup dhe me vetëiniciativë.
 • Njohuri të shkëlqyera në të folur dhe shkruar të gjuhës Shqipe dhe Angleze.
 • Kandidati duhet të jetë ambicioz/e, energjik/e dhe i/e disiplinuar në punë.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte ) jo më vonë se data 11.08.2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] C

Paga Konkuruese