INXHINIER ELEKTRIK

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * INXHINIER ELEKTRIK
Kategoria Inxhinieri
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani konstruksioni, po kërkojmë në Tiranë:

INXHINIER ELEKTRIK

Përgjegjësitë kryesore:

 • Ndjek ecurine e punimeve elektrike ne faza, qe nga projekt-ideja, zbatim dhe kolaudim perfundimtar.
 • Planifikon, organizon dhe mbikqyr punen e nenkotraktoreve elektrik per t’u siguruar se te gjitha punimet po kryhen sipas parametrave te percaktuara në projekt.
 • Pergatit dhe koordinon gjithe dokumentacionin e duhur tekniko–ligjor per marrjen e lejeve perkatese ne institucionet vendase.
 • Rishikon dhe harton koston e instalimeve elektrike duke pergatitur preventivin total.
 • Kordinon punen midis grupeve të ndryshme instalatore.
 • Pergatit dhe monitoron grafikun e zbatimit të punimeve elektrike ne perputhje me grafikun e pergjithshem të projektit.
 • Harton dhe kontrollon situacionet mujore.
 • Harton dhe mbikqyr mirembajtjen periodike të sistemit të instalimeve elektrike gjatë fazes te shfrytezimit.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Te kete perfunduar masterin ne Inxhinieri Elektrike. 
 • Te kete eksperience pune ne pozicionin qe kerkohet jo me pak se 3 vjet.
 • Te kete aftesi organizative.
 • Te jete i afte te punoje ne menyre te pavarur dhe ne grup.
 • Njohes i programeve si Autocad, Revit etj.
 • Njohes shume i mire i gjuhes angleze.
 • Te kete experience pune ne ndertimin e nenstacioneve, linjave tension te ulet/mesem/larte.
 • Nese ka eksperience ne Turnkey projects eshte avantazh.

 

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 3430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 18/05/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).