SHITESE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Kategoria Shërbim ndaj Klientit
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

The Headhunter po kërkon për dyqanin më të ri të perdeve,i cili hapet së shpejti në Tiranë,për:

                                          SHITESE

 

Kërkesat e profilit

Kandidatet për këtë pozicion,kërkohen me eksperiencë si dhe ofrohen kushte të mira pune.

Tjetër (Opsionale)

Për më tepër informacion dërgoni CV tuaj në adresën e emailit: o.qarri@theheadhunter.com ose telefononi Znjsh. Olta QARRI në numrin e telefonit: 068 607 7430