CULINARY INNOVATION & DEVELOPMENT CHEF

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * CULINARY INNOVATION & DEVELOPMENT CHEF
Kategoria Business development
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë,një nga restorantet lider në tregun shqipëtar, jemi duke kërkuar:

 

            CULINARY INNOVATION & DEVELOPMENT CHEF

Përgjegjësitë kryesore:

Kërkohet një shef kuzhine me eksperiencë në pozicionin e mësipërm. Puna e tij do të jetë, kryesisht, në Laboratorin e Inovacionit dhe Përpunimit të Menuve dhe ka të bëjë me:

  • Ripërtëritjen e vazhdueshme të të gjitha menuve.
  • Trajnimin e shefave përgjegjës në sektorët përkatës për ekzekutimin e menuve të reja.
  • Mbikqyrjen e standardit të produkteve të menusë në të gjithë sektorët e shërbimit.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

  • Eksperiencë pune si shef kuzhine.
  • Të ketë njohuri shumë të mira mbi produktet ushqimore, ingredientët e gatimit si dhe të dijë të analizojë kostot për çdo produkt menuje.
  • Të jetë krijues në prezantimin e menuve të reja, duke ruajtur ekuilibrin midis shijeve të konsumatorit dhe filozofisë së shoqërisë.
  • Të njohë shumë mirë kuzhinën mesdhetare, si dhe të ketë njohuri të mjaftueshme mbi kuzhinën ndërkombëtare.
  • Të ketë njohuri shumë të mira në trajtimin e produkteve të brumërave dhe pastiçerisë.
  • Të ketë sensin e organizimit, disiplinës dhe bashkëpunimit në grup.
  • Njohja e gjuhës angleze dhe programeve bazë kompjuterike përbën avantazh.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 28/05/2021. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Në bazë të ligjit për mbrojtjen e të Dhënave Personale Nr.9887, datë 10.03.2008, të gjitha CV-të e dërguara pranë kompanisë tonë trajtohen dhe ruhen me konfidencialitet të plotë.