X-Van Sales

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * X-Van Sales
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, kompani internacionale në? distribucion, jemi duke kërkuar për pozicionin si më poshtë:
 X-Van Sales
Përshkrimi i punës:

 • Shpërndarja e produkteve në zonën dhe klientët përkatës;
 • Të dorëzojë produktin e porositur duke kryer plotësimin e dokumenteve të nevojshëm;
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klientët në lidhje me kërkesat e tyre;
 • Kujdeset për merchandising duke vendosur materiale të ndryshme promocionale si: postera etj, për të përmbushur realizimin e aktiviteteve promocionale;
 • Raportimi i shitjeve ditore tek supervizori përkatës,
 • Të bashkëpunoj dhe të shkëmbej informacione të vazhdueshme me Supervizorin e zonës.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT:

 • Arsimi i mesëm (i lartë përbën avantazh);
 • Eksperienca të ngjashme në fushën e shpërndarjes;
 • Të jetë korrekt dhe i disiplinuar në menaxhimin e produkteve te kompanisë;
 • Aftësi të mira komunikuese, tregtimi dhe negocimi;
 • Të jetë i aftë të punojë në grup,
 • Të jetë i aftë të drejtojë furgon ( X-VAN)

Tjetër (Opsionale)

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre në linkun me poshte ose: e.stermasi@theheadhunter.com jo më vonë se data 15/11/2021.

 

Paga Competitive