Punëtor Qeramike ne Repartin e Qeramikës

Rreth nesh

''Agikons'' sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ‘’Marea Resort’’ (Kavajë), “Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), “Plazhi i Gurtë” (Qeparo), “Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe “Meshtekna” Brezovice. Agikons vlërëson burimet njerëzore si asetin me të madh të shoqërisë, duke kontribuar në zhvillimin dhe promovimin e tyre në fusha të ndryshme profesionale. Talentet e reja kanë mundësinë e përvetësimit të njohurive me profesionistët më të mire të fushës .

Titulli i postimit * Punëtor Qeramike ne Repartin e Qeramikës
Kategoria Ndërtim
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ''Marea Resort'' (Kavajë), ''Tarraca e Ullijve'' (Dhërmi), ''Plazhi i Gurtë'' (Qeparo), ''Bougainville Bay'' (Sarandë) si edhe ''Meshtekna'' Brezovice. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në Departamentin Juridik, në pozicionin: Punëtor Qeramike   Përshkrim I Përgjithshëm I Punës: Puna konsiston ne parapërgatitjen e lëndës së parë për skulptorët.

Kërkesat e profilit

Përparësi do të kenë kandiatët të cilët kanë minimalisht 1 vit eksperience të mëparshme pune në këtë fushë.

Mosha e kërkuar nën 45 vjeç.

Të jenë të komunikueshem dhe bashkëpunues.

Tjetër (Opsionale)

Disa nga detyrat të cilat duhen te përmbushen janë:

Mbushja dhe zbrazja e perzieresit me lende te pare.

Transportin e prodhimeve prenda dhe jashtë repartit të prodhimit.

Sistemime si dhe zmerilim produktesh.

Shënime


Kushtet e Punës: Orari I Punes:

Punohet nga e Hëna në të Shtunë, ora 07:30 – 16:00.

Ofrohen kushte të mira pune dhe page e kënaqshme.                                                             

 Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", A0/1, Selitë, Tiranë.