Kuzhinier/e në Opa Bllok

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Titulli i postimit * Kuzhinier/e në Opa Bllok
Kategoria Kuzhinier/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.


Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.


Misioni ynë është të promovojmë një koncept revolucionar restoranti, duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet do të shijohen më shumë.
Sot ne numërojmë 200 punonjës që ndajnë të njëjtën ëndërr teksa zgjerojmë markat tona në më shumë vende dhe qytete.


REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhviluar dhe për të treguar profesionalizëm.
 

Ne po kërkojmë për profesionistë/e me eksperiencë në Kuzhinë:

  • Kuzhinier Fast Food në Opa Fast Food

Përgjegjësitë:

  • Të përgatisë dhe të perziejë ingredientët sipas kërkesave specifike për disa produkte;
  • Të gatuajë numrin e saktë të artikujve ushqimor të porositur nga çdo klient, të jetë i shkathët në menaxhimin e shumë situatave ;
  • Përgjegjës për mbajtjen pastër të kuzhinës;
  • Përgjegjës për monitorimin e stokut për lëndën e parë;
  • Të mirëmbajë pajisjet dhe të verifikoj që produket e përgatitura përmbushin standardet e shëndetit dhe të sigurisë në ambjentin e punës;

 

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë eksperienca të mëparshme pune minimalisht 3 vjet, (arsimimi profesional përbën avantazh);
  • Të ketë aftësi komunikimi dhe bashkëpunimi me pjesën tjetër të stafit;
  • Disponueshmërinë për të punuar në turne të ndryshme, duke përfshirë edhe fundjavat;

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.alDepartamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al


https://rhg.al/
https://www.instagram.com/revohg/
https://www.facebook.com/revoHG/

https://liftrestaurant.al/
https://www.instagram.com/lift_tirana/
https://www.facebook.com/LIFT-Steak-...0621475202723/

https://www.salt.al/
https://www.instagram.com/salt_tirana/
https://www.facebook.com/salt.tirana/

https://opa.com.al/about-us/
https://www.instagram.com/opa.com.al/
https://www.facebook.com/opa.albania/