KORDINATORE ZYRE (Junior) DURRES

Rreth nesh

AUTO1.com è il mercato B2B online leader in Europa per l'acquisto e la vendita di auto usate. I nostri rivenditori partner, in oltre 30 paesi, possono acquistare auto dal nostro portale, in modalità asta o compra subito, in completa sicurezza, potendo contare su oltre 10.000 modelli certificati e sempre disponibili. AUTO1.com è parte di AUTO1 Group, la piattaforma di trading automobilistico leader in Europa.

Titulli i postimit * KORDINATORE ZYRE (Junior) DURRES
Kategoria Asistent/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës


Auto1 Group është platforma dixhitale Leader në Europë për blerjen dhe shitjen të makinave të përdorura.
 

Për zyrat e saj te reja në Durres Auto1 Group po kërkon " Office Management Assistant_Junior” e cila koordinon dhe organizon të gjitha veprimtaritë e zyres si edhe suporton departamentn e Burimeve Njerezore ne Tirane.
 

Kërkesat e profilit

Detyrat:
• Menaxhimi i zyrës, (mikepret dhe orienton kanidatet dhe punemarresit e rinj)
• Menaxhimi dhe arkivimi i dokumentave te punojesve;
• Ndjek dhe sigurohet që administrimi i dosjeve të personelit të jetë i plotë duke monitoruar plotësimin me të gjitha dokumentat e kërkuara.
• Suporton dhe komunikon me Zyrat Qendrore (BNj), si dhe Menaxheret me qëllim zbatimin e politikave në mënyrën e duhur.
• Ndjek procesin e nënshkrimit të kontratave individuale të punës për punonjësit si dhe zbatimin e procedurave të brendshme të kompanisë në përputhje me Kodin e Punës dhe ligje të tjera te zbatueshme.
• Menaxhimi i marrëdhënieve me furnizuesit dhe porosive per nevoja te ndryshme ne zyre;
• Rregjistrimi i te dhenave (i porosive dhe faturave);
• Shërbime të përgjithshme të jashtme (përcjellja e postës etj.)

 

Kualifikimet / Kërkesat
• Diplomë të arsimit të lartë.
• Zotërim i shume i mirë i gjuhës italiane dhe angleze;
• Aftësi të shkëlqyera organizative dhe koordinuese;
• Aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërpersonale;
• Përvoja e mëparshme në pozicione të ngjashme të paktën 2 vjet.
• E aftë të punojë në skuadër por edhe në mënyrë individuale;
• Njohuri shumë të mira të Microsoft Office;

Tjetër (Opsionale)

Cfare ofrojme:

• Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi;
• Mjedisi energjik, i ri dhe informal;
• Mundësi konkrete për rritje profesionale në një kontekst shumë meritokratik dhe ndërkombëtar.

Orari: Me kohë të plote 09:00-18:00 nga e hena ne te premte,

Vendi i punës: Flagship Center, kati i 2-te, Durres

Ju lutemi dërgoni CV tuaj në Italisht ne mail: lavdie.asllanaj@auto1.com

Kontakt + 355 67 503 91 22