TIRANE, KERKOHET SUPERVIZOR ME GRUP NE GJUHEN GREKE, 1200€ BAZE

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * TIRANE, KERKOHET SUPERVIZOR ME GRUP NE GJUHEN GREKE, 1200€ BAZE
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Agjencia BClever e cila operon ne treg prej vitit 2018 me sherbime te rekrutimit dhe Burimeve Njerezore, per nje klientin e saj ne qytetin e Tiranes, kerkon te rekrutoje Supervizor me Grup ne gjuhen Greke, me eksperience te meparshme pune.


Kriteret:

* Eksperience e meparshme pune
* Disponibilitet i menjehershem
* Te kete aftesi te shkelqyera menaxhimi dhe koordinimi


Ofrohet:

* Page 1200€
* Bonuse ne % mbi rezultatin total mujor
* Ambjent dinamik dhe pozitiv

 

Kërkesat e profilit

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne CV-ne e tyre nepermjet Aneginos ose mund te telefonojne ne: 0676888699