Blog

Admin

Njoftim mbi problematikën e postimeve dhe përzgjedhjen e qytetit në postim.

Të nderuar Punëdhënes,

Duke u nisur nga raportimet tuaja, që në momentin e postimit të vakancave nuk arrini të publikoni si arsye të mos shfaqjes së qytetit,

Stafi yne ka monitoruar nga ana zhvillimore dhe rezulton të mos ketë probleme teknike.

Sigurohuni që të nderrmerni hapat si ne vijim para se të bëni një postim:

  • Sigurohuni te klikoni Shtetin dhe me pas ju shfaqet Qyteti
  • Plotesoni te gjitha fushat ku ka "*" 
  • Të provoni një browser tjetër nga ai që përdorni zakonisht ose të bëni përditësim të ekzistuesit.
  • Të siguroheni qe datat në postim janë të sakta

Për çdo paqartësi ose problem gjatë postimit tuaj ju lutem të na kontaktoni në adresën email: info@karriera.al,

Pjesetarët e stafit tone do kenë kënaqesine t'ju përgjigjen për cdo problematik apo pyetje.

Duke ju uruar punë të mbare,

Me respekt stafii i Karriera.al