Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— ARSIMTARI NË SHKOLLË
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
EU Mirror Shpk

Assistants commerciaux – niveau professionnel du français et l’anglais

Tiranë 24 Ditë 90
EU Mirror Shpk

Turkish Commercial Referent – with Turkish and English at professional level.

Tiranë 24 Ditë 86
Gener 2 sh.p.k.

Specialist i Zhvillimit të Aplikacioneve dhe Databazave

Tiranë 4 Ditë 19
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di Senior Java Developer

Tiranë 35 Ditë 42
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di UX Designer

Tiranë 34 Ditë 31
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di INTENT ANALIST francese/italiano

Tiranë 34 Ditë 34
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di un Visual Designer

Tiranë 34 Ditë 31
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di Team Leader Inbound Commerciale - Vodafone 180

Tiranë 65 Ditë 45
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di Team Leader per servizi Inbound

Tiranë 65 Ditë 28
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di IT Specialist

Tiranë 65 Ditë 31
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di FrontEnd Developer

Tiranë 65 Ditë 43
Assist Sh.p.k

Consulenti Telefonici per servizio Inbound Commerciale – Vodafone 180

Tiranë 65 Ditë 31
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di Consulenti Telefonici per Servizio Inbound

Tiranë 65 Ditë 31
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Vend vakant: Mjek

Tiranë 10 Ditë 29
UCall Network

Kush tha qe nuk ka pune?!?!

Tiranë 60 Ditë 27
UCall Network

Festat mbaruan, tani eshte momenti te filloni perseri pune.

Tiranë 4 Ditë 171
Te Stela Resort

Te Stela Resort kerkon Recespsionist Hoteli

Tiranë 4 Ditë 50
LINFA SHPK digital minds

Software Developer

Tiranë 369 Ditë 102
Icon Albania

Kerkohen operatore per fushata TELECOM/ VODAFONE/SONDAGGI

Tiranë 341 Ditë 39
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Specialist per Pensionet Vullnetare ne Fier

Fier 4 Ditë 53