Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— ARSIMTARI NË SHKOLLË
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
6Sicuro.it

6Sicuro.it per la sede di Tirana ricerca consulenti di Luce & Gas, lavoro basato sulle richieste dei nostri clienti , stipendio medio 55,000/60,000 Lek netti

Tiranë 13 Ditë 444
6Sicuro.it

6Sicuro.it per la sede di Tirana ricerca consulenti Assicurativi

Tiranë 10 Ditë 498
MBC innovation lab

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATEN E ENERGJISE

Tiranë 13 Ditë 32
Pesral shpk

Ofrohet Vend Pune Financiere

Durrës 293 Ditë 7
Local Web Srl

Cercasi Servizio Clienti - Inbound

Tiranë 43 Ditë 21
Local Web Srl

Consulente Google AdWords

Tiranë 43 Ditë 19
Local Web Srl

Consulente Virtual Tour

Tiranë 43 Ditë 20
Local Web Srl

Consulente Pronto Intervento

Tiranë 43 Ditë 19
Pesral shpk

Durres ofrohet vend pune Teknik i mesem/Operator makinerie prodhimi (CNC)

Durrës 111 Ditë 445
Pesral shpk

Durres, ofrohet vend pune Inxhinier Mekanik

Durrës 111 Ditë 448
Mon Cheri

Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit

Tiranë 44 Ditë 1018
Mon Cheri

Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Specialiste Marketingu

Tiranë 44 Ditë 1925
Mon Cheri

Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje SPECIALIST FINANCE

Tiranë 44 Ditë 1610
Mon Cheri

Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent/e SHITJE

Tiranë 44 Ditë 4314
Mon Cheri

Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shites/e ne Coffee Shop

Tiranë 44 Ditë 4471
IFS

IFS Call Center kerkon 58 operatore per gjuhen italiane dhe 30 operatore per gjuhen angleze

Tiranë 5 Ditë 12
Local Web Srl

Addetto Recupero Crediti

Tiranë 43 Ditë 15
The HeadHunter Group

PROGRAMER/E – PRISHTINË

Prishtinë 3 Ditë 18
Sostariffe_Dega ne Shqiperi

Sostariffe.it continua ad assumere consulenti per Inbound Commerciale di Energia &Gas

Tiranë 74 Ditë 12
The HeadHunter Group

STORE MANAGER – PRISHTINA

Prishtinë 2 Ditë 25