Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— Naim Frashëri
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
isource

iSource e alla ricerca di HR Recruiter

Tiranë 8 Ditë 144
Marketing Grup

Marketing Group ofron vend pune Operatore Apertura dhe Retention

Tiranë 11 Ditë 58
Era Bosi

Full Stack WordPress Developer | Remote Albania

Tiranë 21 Ditë 124
Innovaway Albania shpk

Help desk support B2B

Tiranë 8 Ditë 9199
The HeadHunter Group

BUSINESS DEVELOPMENT ASSOCIATES

Tiranë 4 Ditë 84
Marketing Grup

Kompania Marketing Group ofron vend pune ne pozicionin agjente Apertura & Retention - Gjuha Italiane

Tiranë 11 Ditë 60
The HeadHunter Group

OPERATION MANAGER

Tiranë 8 Ditë 541
Overview DMC

"Fllad" Resort &SPA - te gjitha pozicionet e hapura!

Kavajë 404 Ditë 76
Marketing Grup

Marketing Group shpall vakant pozicionin e punes Retention

Tiranë 11 Ditë 56
Marketing Grup

Marketing Group ofron mundesi punesimi ne pozicionin Agjent Apertura

Tiranë 11 Ditë 65
Marketing Grup

Marketing Group ofron vend pune Operatore Apertura dhe Retention

Tiranë 11 Ditë 61
Marketing Grup

Marketing Group ofron vend pune Apertura

Tiranë 11 Ditë 69
Marketing Grup

Marketing Group ofron vend pune Operatore Apertura dhe Retention

Tiranë 11 Ditë 61
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Ekspert sigurimesh

Tiranë 1 Ditë 106
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Drejtor departamenti

Tiranë 1 Ditë 105
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Menaxher i Marrjes në Sigurim në kontakt me klientët në terren

Tiranë 1 Ditë 115
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Specialist Trajtim Praktika, Zyra e Dëmëve Shëndetësore

Tiranë 1 Ditë 133
Auto1 Albania shpk

Agente Pre Sales_Inbound B2C_Settore Auto

Tiranë 39 Ditë 1853
AssistDigital Tirana

AEM Architect

Tiranë 69 Ditë 62
Marketing Grup

Marketing Group ofron vend pune Retention

Tiranë 12 Ditë 60
12...34567...1011