Profili

TeutaCompany
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “Teuta Durrës”, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider ne treg ne sektorin ushqimor prej 26 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shume markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Punët nga TeutaCompany
Emri i punes Lloji i punës Prej Deri
AGJENT SHITJE / DURRËS

TeutaCompany

Full Time 21-04-22 30-04-22
Merchandiser ne Tirane

TeutaCompany

Full Time 14-04-22 30-04-22
Punetor magazine

TeutaCompany

Full Time 14-04-22 30-04-22
Punetor magazine/Pirunist

TeutaCompany

Full Time 14-04-22 30-04-22
EKONIMIST/E, DEPARTAMENTI SHITJEVE – DEGA TIRANE

TeutaCompany

Full Time 26-02-22 12-03-22
MENAXHER MARKETINGU – TIRANË

TeutaCompany

Full Time 25-02-22 10-03-22
MAKINIST / DURRËS

TeutaCompany

Full Time 16-02-22 28-02-22
ANALIST/E SHITJE – DEGA TIRANE

TeutaCompany

Full Time 02-02-22 28-02-22
Durrës, ofroj vend pune MAGAZINIER/E

TeutaCompany

Full Time 29-09-21 10-10-21
Tiranë, ofroj vend pune MAGAZINIER/E

TeutaCompany

Full Time 29-09-21 10-10-21
Durrës, ofroj vend pune Punonjese Departament Finance – Kontabilitet

TeutaCompany

Full Time 24-07-21 01-08-21
CREATIVE DESIGNER

TeutaCompany

Full Time 07-04-21 26-04-21
Tiranë, ofroj vend pune AGJENT SHITJE

TeutaCompany

Full Time 05-04-21 15-04-21
AGJENT SHITJE

TeutaCompany

Full Time 24-03-21 07-04-21
Durrës, ofroj vend pune AGJENT SHITJE

TeutaCompany

Full Time 12-02-21 28-02-21
Durrës, ofroj vend pune ELEKTROMEKANIK

TeutaCompany

Full Time 04-02-21 28-02-21
Fier, ofroj vend pune Punonjese Departament Finance – Kontabilitet

TeutaCompany

Full Time 23-01-21 18-02-21
Sistemues/e Rafti (Merchandiser)

TeutaCompany

Full Time 19-01-21 02-02-21
Punonjese Departamenti Finance-Kontabilitet/Durres

TeutaCompany

Full Time 19-01-21 18-02-21
Agjent Shitje

TeutaCompany

Full Time 12-01-21 15-02-21
Durrës, ofroj vend pune KIMIST/E SPECIALIST PËR PRODUKTET USHQIMORE

TeutaCompany

Full Time 27-10-20 15-11-20
Tiranë, ofroj vend pune Punëtor Magazine

TeutaCompany

Full Time 19-10-20 10-11-20