Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— ARSIMTARI NË SHKOLLË
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
The HeadHunter Group

IT SERVICE ENGINEER - APPLICATION SUPPORT

Tiranë 20 Ditë 341
The HeadHunter Group

FINANCIAL ANALYST - TIRANA

Tiranë 9 Ditë 33
The HeadHunter Group

BUSINESS ASSISTANT - TIRANA

Tiranë 7 Ditë 38
The HeadHunter Group

FINANCIAL ACCOUNTING SPECIALIST - TIRANA

Tiranë 9 Ditë 36
The HeadHunter Group

KEY ACCOUNT MANAGER- PRISHTINA

Prishtinë 4 Ditë 18
The HeadHunter Group

ARKITEKT/E - PRISHTINË

Prishtinë 4 Ditë 2
The Headhunter Montenegro

Operater na mašini

Podgorica 24 Ditë 44
isource

Stanco degli stipendi bassi?

Tiranë 24 Ditë 75
Spot MT

SPOT MT kërkon specialiste backoffice per gjuhet anglisht, italisht , gjermanisht dhe spanjisht!

Tiranë 18 Ditë 182
Spot MT

SPOT MT shpall pozicione të lira për agjentë për anglisht / italisht / spanjisht / gjermanisht

Tiranë 19 Ditë 123
Spot MT

Spot MT i jep mundësinë cdo agjenti me eksperiencë në trading online të rritet profesionalisht, hap vende të lira për agjentë Retention!

Tiranë 21 Ditë 129
Spot MT

SPOT MT kërkon Konsulentë Telefonikë për shërbim klienti në gjuhën italiane, angleze, gjermane dhe spanjolle.

Tiranë 66 Ditë 51
Te Stela Resort

Te Stela Resort kërkon të punësojë 'Ndihmës Kamarier"

Tiranë 50 Ditë 22
Te Stela Resort

Te Stela Resort kërkon të punësojë " Recepsioniste Pishinë Verore"

Tiranë 50 Ditë 20
Te Stela Resort

Te Stela Resort kërkon të punësojë Kamarier

Tiranë 50 Ditë 21
MBC innovation lab

KERKOHEN KONSULENTE PER AUTONOLEGGIO

Tiranë 4 Ditë 49
MBC innovation lab

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE

Tiranë 4 Ditë 58
MBC innovation lab

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATEN E ENERGJISE

Tiranë 4 Ditë 54
Call-it Tirane

Nese ende nuk keni mundur te gjeni nje pune?

Tiranë 57 Ditë 26
Mon Cheri

Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent/e SHITJE

Tiranë 16 Ditë 3790