Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— Naim Frashëri
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozicioni Vendi Kohëzgjatja Shikime
MCA KOSOVO

Director, BESS Project of MCA-Kosovo

Prishtinë 18 Ditë 82
MCA KOSOVO

Deputy Executive Director for Operations of MCA-Kosovo

Prishtinë 18 Ditë 80
MCA KOSOVO

Deputy Executive Director for Programs of MCA-Kosovo.

Prishtinë 18 Ditë 81
MCA KOSOVO

Director, Administration and Finance of MCA-Kosovo.

Prishtinë 18 Ditë 89
MCA KOSOVO

Director, Procurement of MCA-Kosovo.

Prishtinë 18 Ditë 85
Crowd Gainer

Python dhe Googlesheets - Krijo profile agjentësh

Remote 4 Ditë 199
Crowd Gainer

Python dhe Google Sheets - Krijo privilegje të agjentit

Remote 4 Ditë 171
Crowd Gainer

Zhvillues për të nxjerrë të gjitha pikat kryesore në tekst

Remote 4 Ditë 183
Crowd Gainer

Ekspert i kategorizimit të të dhënave për të grupuar fjalët në kova përkatëse

Remote 4 Ditë 165
Crowd Gainer

Ekspert i Google Sheets për prezantimin e pastër të të dhënave tekstuale

Remote 4 Ditë 192
The Talaway Hotel Limited

Receptionist, Guest Relation Assistant, Room Attendant

London 13 Ditë 71
Profesionisti

Assistant Accountant of Human Resources

Tiranë 3 Ditë 85
Crowd Gainer

Video Editor per Permbajtjet Trajnuese te Kompanise [Trial for long-term]

Remote 29 Ditë 105
Crowd Gainer

Video Editor per modifikimin e mini-hyrjes per nje Website Ekzistues

Remote 29 Ditë 102
Crowd Gainer

Zhvillues per Automatizimin e Screenshots Bazuar ne Kritere

Remote 29 Ditë 97
Crowd Gainer

Zhvillues për të rrëmbyer Tekstin e lajmeve nga Burime të ndryshme

Remote 29 Ditë 100
Crowd Gainer

RPA/OCR Developer për nxjerrjen e tekstit

Remote 29 Ditë 120
Crowd Gainer

Interactive chart widget për WordPress

Remote 29 Ditë 86
Endea & Engineering shpk

CONSULENTI SERVIZIO CLIENTI ENERGIA

Tiranë 29 Ditë 77
Timac Agro

Perfaqesues shitjesh (Agronomi)

Tiranë 20 Ditë 203