Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— Naim Frashëri
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
Marketing Grup

Marketing Group ofron vend pune Apertura

Tiranë 11 Ditë 71
Marketing Grup

Marketing Group ofron vend pune Operatore Apertura dhe Retention

Tiranë 11 Ditë 75
Albania Recruiting & Resarch Agency

Ofrohet vend Pune Operator/e Italisht/Gjermanisht/Spanjisht/Greqisht

Tiranë 160 Ditë 64
amber

Specialist Transporti Rrugor

Tiranë 8 Ditë 88
Profesionisti

Specialist Shitje në Departamentin e Kopshtarisë

Tiranë 8 Ditë 145
Profesionisti

Specialist Shitje në Departamentin e Ngrohje-Ftohjes

Tiranë 8 Ditë 116
Profesionisti

Specialist Shitje në Departamentin e Drurit

Tiranë 8 Ditë 126
Profesionisti

Specialist Shitje në Departamentin e Veglave të Punës

Tiranë 8 Ditë 124
Profesionisti

Specialist Shitje në Departamentin Dekorit

Tiranë 8 Ditë 141
Profesionisti

Specialist Shitje në departamentin e Kornizave

Tiranë 8 Ditë 111
Profesionisti

Punëtor Magazine

Tiranë 8 Ditë 127
Sapientify Albania

Puno Online Mësuese e Gjuhës Gjermane

Tiranë 8 Ditë 109
Federata Shqiptare e Basketbollit

Kërkohet Drejtor Marketingu pranë Federatës Shqiptare të Basketbollit

Tiranë 367 Ditë 148
Profesionisti

Tirane, ofroj vend pune Bojaxhi

Tiranë 8 Ditë 134
Profesionisti

Tirane, ofroj vend pune Elektriçist

Tiranë 8 Ditë 123
Profesionisti

Tirane, ofroj vend pune Shtrues Pllakash

Tiranë 8 Ditë 127
Profesionisti

Tirane, ofroj vend pune Hidraulik

Tiranë 8 Ditë 102
Profesionisti

Tirane, ofroj vend pune Motorrist

Tiranë 8 Ditë 94
Profesionisti

Tirane, ofroj vend pune Karpentier (Armature)

Tiranë 8 Ditë 110
Profesionisti

Tirane, ofroj vend pune Hekurkthyes

Tiranë 8 Ditë 79
12...45678...1011