Profili

Aleat
Rreth nesh

Aleat Sh.p.k. ("Aleat") është një kompani që operon në Shqipëri në bazë kontrate konçesioni të lidhur ndërmjet Ministrisë së Punëve të Brendshme të Shqipërisë dhe konsorciumit të Idemia Identity & Security (Francë) dhe Fondi Shqiptaro-Amerikan i Ndërmarrjeve (Shqipëri) për prodhimin dhe shpërndarjen e kartave të identitetit dhe Pasaportave biometrike për qytetarët shqiptarë. Kontrata e konçesionit u ratifikua me ligjin nr. 9972 datë më 27.08.2008, dhe ndryshuar dhe zgjeruar kohët e fundit me ligjin nr. 129/2013, data në 25.04.2013.

Punët nga Aleat
Emri i punes Lloji i punës Prej Deri
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Production Operator

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Logjistike

Aleat

Full Time 20-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 15-05-19 31-05-19
System Administrator

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Quality Control Support

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
IT Developer

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Department Office Assistant

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
IT Support

Aleat

Full Time 02-05-19 10-05-19
Customer Relationship Representative

Aleat

Full Time 18-03-19 28-03-19
Finance Assistant

Aleat

Full Time 04-03-19 15-03-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 25-01-19 08-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 25-01-19 09-02-19
Operator Rregjistrimi - Krujë

Aleat

Full Time 25-01-19 08-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 25-01-19 09-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 14-01-19 31-01-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 11-01-19 31-01-19
Human Resources Specialist

Aleat

Full Time 25-09-18 31-10-18
Operator Regjistrimi në Himarë

Aleat

Full Time 19-09-18 26-10-18
Security Controller / Kontrollor Sigurie

Aleat

Full Time 04-09-18 05-10-18
IT Support

Aleat

Full Time 31-08-18 30-09-18
Department Supervisor (F/M)

Aleat

Full Time 29-08-18 30-09-18
IT Developer

Aleat

Full Time 23-04-18 31-05-18
IT Developer M/F

Aleat

Full Time 09-10-17 04-11-17
OPERATOR REGJISTRIMI NË ERSEKË

Aleat

Full Time 06-10-17 10-11-17
OPERATOR REGJISTRIMI në Qytete

Aleat

Full Time 21-09-17 30-09-17
IT Developer M/F

Aleat

Full Time 11-09-17 30-09-17
Junior IT Developer M/F

Aleat

Full Time 22-08-17 09-09-17
Marketing Department Assistant

Aleat

Full Time 14-08-17 09-09-17
Internship - IT Support

Aleat

Full Time 07-07-17 21-07-17
Ofroj vend pune OPERATOR REGJISTRIMI në Qytete

Aleat

Full Time 12-06-17 30-06-17
DATA QUALITY LOGISTIC OPERATOR

Aleat

Full Time 12-06-17 30-06-17
PRODUCTION OPERATOR

Aleat

Full Time 12-06-17 30-06-17
Staff in Finance Department

Aleat

Full Time 13-04-17 27-05-17
OPERATOR REGJISTRIMI NË QYTETE

Aleat

Full Time 07-04-17 21-04-17
Database Administrator

Aleat

Full Time 31-03-17 13-04-17
OPERATOR REGJISTRIMI NË KAMËZ

Aleat

Full Time 29-03-17 06-04-17
OPERATOR REGJISTRIMI NË ROSKOVEC

Aleat

Full Time 06-03-17 13-03-17
NJOFTIM PUNËSIMI OPERATOR REGJISTRIMI NË RRETHE

Aleat

Full Time 07-10-16 21-10-16
Roje Sigurimi

Aleat

Full Time 14-09-16 20-09-16
NJOFTIM PUNËSIMI - OPERATOR REGJISTRIMI NË RRETHE

Aleat

Full Time 01-07-16 08-07-16
Shofer

Aleat

Full Time 01-07-16 08-07-16
Operator Prodhimi

Aleat

Full Time 01-07-16 08-07-16
Operator Logjistike

Aleat

Full Time 01-07-16 08-07-16
Operator Regjistrimi në Rrethe

Aleat

Full Time 22-06-16 29-06-16
Operator Regjistrimi në Rrethe

Aleat

Full Time 16-06-16 23-06-16
Assistant/Support in Enrollment Department

Aleat

Full Time 16-06-16 23-06-16
Quality & Investigation Operator

Aleat

Full Time 03-06-16 10-06-16
Operator Regjistrimi në Rrethe

Aleat

Full Time 03-06-16 10-06-16
Assistant/Support in Enrollment Department

Aleat

Full Time 24-05-16 31-05-16
Operator Regjistrimi në Rrethe

Aleat

Full Time 24-05-16 31-05-16
Enrollment Support

Aleat

Full Time 10-05-16 13-05-16
NJOFTIM PUNËSIMI - OPERATOR REGJISTRIMI NË RRETHE

Aleat

Full Time 03-05-16 16-05-16
NJOFTIM PUNËSIMI - OPERATOR REGJISTRIMI NË RRETHE

Aleat

Full Time 12-04-16 19-04-16