Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— Naim Frashëri
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
Profesionisti

Tirane, ofroj vend pune Specialistë dhe Punëtorë Ndërtimi

Tiranë 8 Ditë 71
Profesionisti

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi (Zbatim)

Tiranë 8 Ditë 107
ITO Albania

Sales Manager 600EUR\MONTH

Tiranë 146 Ditë 128
ITO Albania

Senior 3D Artist 800 EUR\MONTH

Tiranë 146 Ditë 104
ITO Albania

Public Relations Manager 600 EUR\MONTH

Tiranë 146 Ditë 104
ITO Albania

Senior Engineer 1000 EUR\MONTH

Tiranë 146 Ditë 109
ITO Albania

Senior Unity Game Developer 1000EUR\MONTH

Tiranë 146 Ditë 161
ITO Albania

Front End Web Developer 800EUR\MONTH

Tiranë 146 Ditë 145
Innovaway Albania shpk

AGJENTE HELP DESK ITALISHT

Tiranë 8 Ditë 186
Globe Shops Sh.p.k

Operatore Kujdes Klienti

Tiranë 3 Ditë 225
AssistDigital Tirana

Assistente d’Ufficio

Tiranë 69 Ditë 147
Zbulo Shpk

Menaxher Marketingu

Tiranë 214 Ditë 137
AssistDigital Tirana

HR Recruiter

Tiranë 69 Ditë 137
ALOSYS COMMUNICATIONS S.R.L

SISTEMISTI DI RETE, AMBITO NETWORKING

Tiranë 30 Ditë 130
AssistDigital Tirana

Team Leader for traveling operations

Shqiperi 69 Ditë 763
AssistDigital Tirana

Quality Specialist for customer operations - Italian and English

Shqiperi 69 Ditë 641
AssistDigital Tirana

Senior Android Developer

Shqiperi 69 Ditë 1027
AssistDigital Tirana

Kundenbetreuer in Deutsch und Englisch - im Bereich Reise und Tourismus

Shqiperi 69 Ditë 709
AssistDigital Tirana

Middle/Senior Frontend Developer for Marketing Automation

Tiranë 69 Ditë 568
AssistDigital Tirana

Front-End Developer

Tiranë 69 Ditë 195